Reviews

Ervaringen met De Wijze Beuk

De coaching van Judith was voor mij een groot cadeau. Ik stond voor een zakelijke keuze waar ik maar niet uit kwam. Steeds opnieuw alle voors en tegens afwegen deed me alleen maar verder in besluiteloosheid belanden. In de sessie met Judith kreeg ik de kans de wijsheid van mijn lichaam te gebruiken door deze uit te nodigen met behulp van de natuur; de bomen, de paadjes, de plassen. Door op die manier te gaan voelen wat de verschillende keuzes met me deden, werd de keuze een stuk makkelijker. En nu, ruime tijd na de beslissing ben ik er nog steeds heel blij mee.
Mijn denken is heel sterk ontwikkeld en het is niet makkelijk om mijn gedachtenfabriek even uit te schakelen of te overstemmen, maar het lukte Judith heel goed me in mijn gevoel en ‘lichaamsweten’ uit te nodigen. Met rust, vertrouwen en lichtheid.

Machteld van den Berg
Tijdens de coachingswandeling heb ik Judith ervaren als vriendelijk en rustig, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Toen ik aankwam, stond ze mij al op te wachten op de afgesproken plek met een bijzondere wandelstok. Voor mij was het een nieuwe ervaring om langzaam te lopen, want normaal hou ik wel van doorstappen. Dit was eigenlijk heel fijn om te doen, daardoor kwam ik veel meer bij mezelf en de natuur! Door de aandacht die ik van Judith kreeg, voelde ik mij gezien en gehoord. Ze heeft een heel natuurlijke manier van coachen. Het is heel laagdrempelig, vooral in vergelijking met bv een psycholoog in een praktijk. Wat mij ook is bijgebleven is de boodschap van de krachtdieren-kaart die ik mocht trekken. Deze werd de dag erna ook nog naar me gemaild, waardoor ik in gedachten weer terug was bij de mooie coachingswandeling. Het was voor mij een bijzondere ervaring, die ik anderen van harte aanbeveel.

Jolanda
Met Judith en de Wijze beuk,
Wandelend naar het bos,
Meegenomen worden
Op pad,
Op pad met mijzelf,
Nieuwe inzichten komen naar me toe,

Ontmoeting.
Creëren,
Samen en Zelf.
Overgave.
Ontvangen.
Begeleiding, fijn!

Voldaan naar huis.

–  Thuis.
Gevuld en leeg ❤️  

Erg fijn om de inzichten die ik krijg tijdens het maken van mijn bosmandala mee te kunnen nemen naar huis & om er thuis zo af en toe, of soms ook regelmatig aan herinnerd te worden. 💚 💗 Waardevol Zeker een aanrader om eens in de zoveel tijd een bosmandala te maken en/of een workshop bij Judith te volgen, en met haar en de Wijze Beuk op pad te gaan! 🌳 💚  

Corrien
De oefeningen die we in het bos hebben gedaan met Judith, hielpen me m’n hart te openen naar de natuur om me heen en daarmee ook naar mezelf. Ik heb hiermee op unieke wijze mogen ervaren hoe het bos een spiegel kan zijn van m’n eigen beleving en ik heb dit als bijzonder, verrijkend en inzichtelijk ervaren.

Guido
Judith verzorgt maatwerk bij mijn 1 op 1 wandeling.
Ik had nog niet bedacht wat ik als vraag beantwoord wilde zien, maar door haar eerste cool down gedeelte, dacht ik wel aan dingen die op dat moment speelden en welke dingen nog niet duidelijk voor mij waren. Ik hoorde ook meer in het bos gebeuren, dan voor het cool down gedeelte. Nadat ik haar had betrokken bij mijn vragen, kozen we er eentje uit om antwoord op te vinden. Voor wie tijdens de wandeling durft over te geven om meer inzicht te krijgen en betere antwoorden te geven op de vragen die Judith onderweg stelt, zal deze wandeling zeker zinvol zijn in ons hectisch bestaan. Ik heb aan het eind van de wandeling meer overzicht en rust gekregen, maar ook zeker de bevestiging dat ik de juiste route bewandel in wat er nu bij mij speelt. Dank je wel, Judith en IJsbeer 😉 (dat is het krachtdier dat even langs kwam).
Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Sanne
Judith heeft een fijne open benadering, en heeft mij tijdens haar natuurcoaching wandeling de rust en de kracht van de natuur opnieuw laten zien en daardoor mij een fijn nieuw inzicht gegeven waarmee ik verder kan.

Michel
Een rustige, afgestemde begeleiding…dat krijg je bij Judith. Ze koppelt de natuur zoals ze is naar hoe ik me voel.
Wat vertelt de natuur mij over mijzelf? Mooie inzichten!

Cerès