Natuurcoaching 1 op 1

Hoe natuurcoaching werkt

De natuur weet alles over groei, zij heeft haar eigen wijsheid. Daar is alles gewoon wat het is, en dat oordeelvrije karakter levert een ingang naar het voelen van wat er is in jou. Door mijn manier van kijken, krijg je toegang tot de symboliek die de natuur altijd in zich heeft. Zo ga je ervaren dat de wereld weer voor je open gaat. Jouw eigen, innerlijke wereld. Want natuurcoaching zorgt voor een krachtige verbinding met jouw eigen wijsheid, jouw intuïtie. Je gaat niet alleen ervaren wat er blokkeert en waar spanningen zitten, maar ook wat je nodig hebt om te zijn wie je wilt zijn en (weer) te houden van jezelf en het leven.

Ontdekkingsreis
Aan de hand van jouw gekozen thema, vraag of problematiek gaan we op ontdekkingsreis. We gaan op pad in de natuur, jij en ik. De natuur spreekt haar eigen taal en geeft je beelden over wat je blokkeert, waar je staat of naar verlangt. Ik help je de symboliek te zien en te interpreteren, te voelen wat het voor je betekent. Dat kan door gesprek, stilte en meditatie, of een gerichte oefening zoals het leggen van je eigen levenswiel.

“het hielp me mijn hart te openen naar de natuur om me heen en daarmee ook naar mezelf”
Reviews

Bij de Wijze Beuk is een veilige, natuurlijke ruimte voor het voelen van je blokkades én je verlangens. Je gaat zien wat er is, en wat je nodig hebt om te komen waar je wilt zijn met jezelf. Je ontvangt vanuit de natuur nieuwe inzichten en laat oude ballast gaan. Zo ontstaat de beweging uit je problemen. Natuurcoaching van de Wijze Beuk brengt je uiteindelijk bij je eigen kracht. Jouw intuïtie heeft zelf de sleutel tot verandering in handen.
Ik bied je alles aan wat ik in me heb om je dat te laten zien. Wat ik ervoor terug vraag is jouw inzet en betrokkenheid bij jezelf. Het is belangrijk dat je je openstelt en dat je kunt kijken en reflecteren op jezelf. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen proces.


Neem de eerste stap, ga een “Rondje Om”

  • Je ervaart in ca. 1,5 uur wat natuurcoaching is en wat De Wijze Beuk voor je kan betekenen.
  • Je krijgt een idee over jouw eigen plek, het pad waar je op loopt en waar je heen wilt.
  • In het bos van Beerschoten, gemeente de Bilt (regio Utrecht-Zeist). Alternatief bespreekbaar.
  • Het Rondje Om kost € 35,- (btw-vrij).

Interesse voor een Rondje Om de Wijze Beuk?

Traject Natuurcoaching De Wijze Beuk

  • Een traject bestaat uit meerdere sessies. Het aantal sessies is altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoeften. Dit bespreken we in de kennismaking.
  • Eén sessie kost € 85,- (btw-vrij). Duur 1,5 tot 2 uur.
  • Over het algemeen plannen we de sessies iedere 3 weken, zodat je tijd hebt om de opgedane ervaringen te laten landen en doorwerken. Omdat het altijd maatwerk blijft, kunnen we hiervan afwijken.
  • Locatie Beerschoten en Houdringe, gemeente De Bilt (regio Utrecht). Alternatief bespreekbaar.
  • Dubbele sessie is mogelijk, bijvoorbeeld voor een intensievere oefening zoals een levenswiel leggen.
  • Wanneer je jouw Rondje Om voortzet in een traject, krijg je het Rondje Om bedrag (€ 35,-) als korting op je eerste sessie.

Wil je meer informatie of je aanmelden?